Produktionsstyring

Med ComidaQS kan du holde styr på den daglige produktion uanset om, du fremstiller færdigpakkede fødevarer, er en cateringsvirksomhed eller et storkøkkener.

Med produktionsstyring i ComidaQS kan du se lagerstatus på de råvarer, som der skal bruges i produktionen og oprette en indkøbsordre på det som mangler.

Det er med til at sikre at produktionen ikke går i stå og undgå at man i sidste ende ikke er leveringsdygtigt af en vare.

Produktionsstyringen kan også medtage produktionstid og ressourcer, såsom udstyr, bemanding og lokaler.

 

Opret og gennemfør produktionsordre

Ved oprettelse af en produktionsordre trækkes data fra opskrifter og produkter. Hvis disse ikke allerede er oprettet, skal dette ske inden, der kan oprettes en produktionsordre.

Når du skal oprette en produktionsordre, kan det gøres i få enkle trin:

  1. Gå til Produktion -> Produktionsordrer
  2. Klik på opret produktionsordre
  3. Vælg opskrift og udfyld oplysninger om starttidspunkt, batchnummer og skalering af opskrift.
  4. Tryk på opret og redigér

Du kan se nedenfor, hvordan du gennemfører en produktionsordre så anvendte mængder og batchnumre registreres.

1

Start en produktion

Klik på Opret produktionsordre

2

Vælg produkt og mængde

Indtast også starttid og batchnummer

3

Estimer din ordre

Hjælper med automatisk at udfylde estimeret mængde råvarer

4

Reserver produkter

Vælg Reserver ordre.

Det reserverer produkter på lager og henter batchnummer ud fra first in, first out princippet.

5

Ret batchnumre

Ret de batchnumre som mangler eller er forkerte

6

Start din produktionsordre

Vælg Start produktion

7

Udfyld oplysninger

Ret oplysninger og udfyld de faktuelle mængder som er brugt og mængde på produkceret produkt.

8

Afslut produktion

Vælg Afslut produktion

Produktionsordren er nu afslutte og lagt på lager.