Funktioner

ComidaQS har samlet alt, hvad du behøver i et system.

Herunder kan du læse mere om de enkelte funktioner i ComidaQS.


Økologiregnskab

I ComidaQS er alle de nødvendige oplysninger til dit økologiregnskab samlet. Du kan nemt trække balanceopgørelser ud i en pdf-fil, når fødevarekontrollen kommer på besøg.


Indkøb & salg

I ComidaQS kan du nemt registrere, hvor du køber dine råvarer og til hvilken pris. Du kan registrere din varemodtagelse, så du har styr på mængden, du modtager, batchnummer og holdbarhedsdatoer.


Produktionsstyring

Du kan holde styr på den daglige produktion i ComidaQS uanset om, du fremstiller færdigpakkede fødevarer, er en cateringsvirksomhed eller et storkøkkener.


Opskrifter

Du kan hurtigt oprette dine opskrifter i ComidaQS samt lave en automatisk næringsberegning på dine produkter. Vi har ligeledes tilføjet et godkendelsesflow, der sikre at der ikke opstår fejl eller urigtige rettelser.


Kostberegning

ComidaQS kan trække data om næringsindhold i råvarer direkte fra fødevaredatabasen Frida Fooddata. Det gør det hurtigt og nemt at lave en kostberegning på dine produkter.


Mærkning & labels

Ud fra dine opskrifter kan ComidaQS beregne næringsindholdet og ingredienslisten for de produkter, du fremstiller. Herefter kan du trække trykklare label ud af ComidaQS. Vi hjælper med opsætningen så alle de obligatoriske mærkningsoplysninger fremgår af din label.


HACCP

I ComidaQS kan du lave din risikoanalyse og dine egenkontrolprocedurer. Overblikket på forsiden husker dig på de regelmæssige målinger, der skal udføres.


Lagerstyring og sporbarhed

Din lagerstyring er en forudsætning for at kunne sikre sporbarheden på dine produkter. 


GS1

Med GS1 kan du nemt hente produktdata på de råvarer du bruger i dine opskrifter. Hvis din leverandør bruger GS1, så kan du hente alt den nødvendige data på de råvarer som du indkøber hurtigt og nemt.


EDI

Med en EDI-løsning hos ComidaQS, kan du sende og modtage ordrer og faktura. Data bliver automatisk registreret i systemet, så du og din kunde/leverandør slipper for den manuelle indtastning.


Synkronisering med økonomisystem

Vi har gjort det muligligt at lave en skræddersyet synkronisering, så du vælger hvilke data, og hvilken vej dine data skal synkronisere. Vi har en eksisterende løsning, som fungerer med de mest populære regnskabsprogrammer som fx e-conomic. 


Webshops

Det er muligt at tilknytte en webshop til ComidaQS, så dine kunder kan købe dine varer direkte fra systemet.


Regelmæssige målinger

Du kan opsætte kontrolpunkter i ComidaQS til at styre de regelmæssige målinger. Det kan være kontrol af temperatur i kølerum, ved opvarmning og nedkøling eller ved varemodtagelse. Du kan også bruge kontrolpunkterne som tjekliste til f.eks. rengøring eller klargøring til produktion.


Cloud-baseret løsning

ComidaQS er hostet i skyen og tilgås via en browser. Så du skal ikke tænke på opdateringer. Dem klarer vi.


Support

Vi tilbyder support på både mail og telefon. Vi kan også lave en fjernopkobling. Desuden har vi lavet en lang række guides, som kan hjælpe dig på vej med de fleste funktioner i programmet.