Opskrifter

Du kan hurtigt oprette dine opskrifter i ComidaQS samt lave en automatisk næringsberegning på dine produkter.

Vi har ligeledes tilføjet et godkendelsesflow, der sikre at der ikke opstår fejl eller urigtige rettelser.

Oprette opskrifter

I ComidaQS har vi gjort det nemt og hurtigt at oprette opskrifter.

Støder du i din oprettelsesproces på en råvare som mangler, er det nemt at oprette den og komme videre med din opskrift. 

Det er også muligt at oprette delopskrifter i en opskrift. 

Yderligere funktioner

Alternativ ingrediens: Hvis du ikke altid kan få den samme råvare eller køber fra forskellige leverandører - så er det muligt at tilføje et alternativ til en ingrediens.

Allergener og næringsindhold: Du kan oprette dine råvarer med oplysninger om indhold af allergener og næringsindhold. Dermed kan du trække disse informationer automatisk ud på labels. 

Kostpris: ComidaQS kan også beregne en kostpris ud fra en opskrift. Så er du sikker på, hvad du skal have for dine varer.

 

Se her hvordan du opretter en opskrift

1

Opret ny opskrift

Start med at oprette et produkt, ved at gå til siden produkter, der ligger under fanen Produkter. På siden skal der klikkes på knappen OPRET NYT PRODUKT.

2

Udfyld oplysninger

Derefter skal oplysningerne om produktet udfyldes. Oplysningerne der skal udfyldes er produktnavn, produktleverandør, produktgruppe samt produkttypen. Det er også muligt at tilføje en lagerlokation. Når alt dette er udfyldt klikkes der på GEM OG REDIGÉR.

3

Tryk opret

Gå til siden Opskrifter under produktet, og klik herefter på knappen OPRET OPSKRIFT.

4

Navngiv opskrift

Her bedes der om et navn på opskriften, det kan være en fordel at kalde den det samme som produktet. Når opskriften er navngivet klikkes der på knappen GEM OG REDIGÉR.

5

Tilføj ingrediens

På opskriftens side skal der klikkes på knappen TILFØJ INGREDIENS.

6

Udfyld vindue

Herefter fremkommer der et vindue, hvor ingrediensen skal tilføjes samt vægten af ingrediensen. Det er også muligt at QUID-mærke ingrediensen eller tilføje en kategori. Når boksen er udfyldt klikkes der på GEM OG NY, eller GEM hvis der er tale om den sidste ingrediens.

7

Opskrift er oprettet

Der er nu oprettet en færdig opskrift.